Tip van de sluier

Dit tafelarrangement is klassiek gestoken; de vorm en de verdeling zijn hetzelfde als in les IB-005 | Klassiek tafelarrangement van Inspirerend Bloemschikken. Een mooie romantische blikvanger voor op een dinertafel.

Opmerkingen

Als je een langere basis van Oasis neemt dan kan je van dit arrangement ook een erg mooie kistbedekking maken, met eventueel meer kaarsen.

Afbeeldingen

IB-076 | Kersttafelarrangement
IB-076 | Kersttafelarrangement
IB-076 | Kersttafelarrangement

Reacties

Tafelarrangement Kerst

Hoi Nicolle, 

Ik heb het tafelarrangement gemaakt in een iets andere vorm. Ik heb twee lange kaarsen gebruikt en een iets hogere bak. Ik heb ook geen bloemen gebruikt, maar alleen kerstmateriaal. Het stuk kan bij ons op de salontafel of aan de zijkant van de eetkamertafel staan, zodat we geen last hebben dat het stuk iets hoger is. 

Graag hoor ik je tips. 

Groetjes Karin


Karin Scheerhoorn- de Vos
vrijdag 16 december 2022 | 17:26u

Tafelarrangement Kerst

Hoi Karin,

Een prachtig tonend kerststuk. Leuk met rood en de bonte hulst. Echt een kerstsfeer. Volgende keer kan je er nog op letten dat je de 'bloemen' zoals de Skimmia en de bessen ook nog iets horizontaler gebruikt, net als ik de bloemen in het tafelstuk ook laag verwerk. Dan 'zweeft' de kleur niet en zit het meer in de onderste rand van je groen. Wat ik heel leuk vind, is dat je de vorm goed hebt geleerd met deze lesfilm en met dit stuk hebt kunnen gebruiken. Je zou hem zo al kunnen verkopen in de winkel.

Geniet er lekker van.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 20 december 2022 | 14:11u

Kersttafelarrangement

Hoi Nicolle,

Ik heb dit arrangement gemaakt. Bedankt voor de duidelijke les. Vind hem goed gelukt. Ik twijfel of er nog bloemen in moeten. Wordt het ook duurder van en eigenlijk is hij zo al mooi. Ik hoop het voor 25 euro te kunnen verkopen in verschillende kleuren. Lengte is 80 cm. Graag hoor ik je mening. Wel/niet bloemen? Prijs?


Reimerinky
woensdag 09 december 2020 | 20:23u

Kersttafelarrangement

Hoi Reimenky,

Het is een mooi stuk geworden. Bloemen heeft hij zeker niet nodig, maar ik hou er wel van. Dan gaat hij nog net even iets meer leven en per slot verrekening zijn we bloembinders. Met deze materialen blijft hij wel nog langer goed. Als je een verkoop prijs maakt hou dan ook rekening met je arbeidsloon. Natuurlijk moet je daar geen uur voor rekenen maar 15 min minimaal. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er ook iets aan gaat vedienen. Ik denk dat je vast veel intresse hebt gekregen.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 27 december 2020 | 15:05u

Reimerinky
woensdag 09 december 2020 | 20:27u

Hallo Nicolle, Met vriendinnen een leuke workshop

Hallo Nicolle, Met vriendinnen een leuke workshop gedaan we hadden alle 5 mooie verschillende bloemstukjes Gr Maria


Maria V
vrijdag 20 december 2019 | 19:39u

Hoi Maria, Je arrangement is echt mooi gelukt. Da

Hoi Maria, Je arrangement is echt mooi gelukt. Daar zijn je vriendinnen vast wel blij mee geweest met zo een rijk bloemstuk op de eettafel. Ik zou nog wel even graag je linkse Anthurium 5 cm naar links willen verplaatsen ;-). Dan is hij helemaal perfect. Geniet er lekker van en fijne dagen. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 23 december 2019 | 16:31u

Hi Nicolle, Kerststukje met groen uit de tuin en

Hi Nicolle, Kerststukje met groen uit de tuin en wat kerstballetjes. Was leuk om te doen! Alice


dinsdag 16 januari 2018 | 18:18u

Hoi Alice, Ziet er erg goed uit met het groen uit

Hoi Alice, Ziet er erg goed uit met het groen uit de tuin. Blijft ook heel lang goed. voordat je het weet kan je er eitjes in doen in plaats van de kerstballetjes.;-) Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 16 februari 2018 | 15:15u

Nicolle, wat een geweldig stuk! Ga er zeker gebrui

Nicolle, wat een geweldig stuk! Ga er zeker gebruik maken van jouw tips. Bedankt weer voor je duidelijke uitleg en fijn dat je gekozen hebt voor zo’n prachtig tafelarrangement. Ik hou er van. Fijne kerst! Groetjes ageeth

zondag 24 december 2017 | 15:50u

Dank je wel Ageeth voor je complimenten! Ik hoop d

Dank je wel Ageeth voor je complimenten! Ik hoop dat het je goed is gelukt en dat je er met de feestdagen van hebt kunnen genieten. Ik heb drie weken later de Anthuriums vervangen en er nog wat roosjes bij gestoken. Daardoor heeft hij ruim 5 weken op tafel gestaan. Nu is alles de deur uit en ben ik nog aan het genieten van het stuk van deze maand. Heb jij die al bekeken? Ik wens je alle goeds voor 2018 en hoop dat je dit jaar ook weer je fotos met ons deelt. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 04 januari 2018 | 12:09u