Direct toegang betekent direct toegang!

Heb je je ingeschreven voor een betaald lidmaatschap van onlineBloemschikken.nl? Dan krijg je automatisch toegang tot de lesvideo's van jouw lidmaatschap. Deze toegang gaat DIRECT in na je eerste betaling, dus je kunt meteen online aan de slag!

Lees meer...

Geplaatst op 16 januari 2023

Opnieuw met vlag en wimpel goedgekeurd!

Net als alle andere opleiders die hun cursussen en opleidingen met STAP-budget aanbieden, is After All opnieuw gekeurd, dit keer door de Toetsingskamer STAP. Ook deze keuring hebben we weer glansrijk doorstaan, dus opnieuw is After All met vlag en wimpel goedgekeurd!

Lees meer...

Geplaatst op 16 januari 2023

Droogbloemen zijn weer helemaal Hot!

Je ziet het weer steeds vaker....droogbloemen. Ze zijn weer helemaal terug van weg geweest. Toen ik 35 jaar geleden voor het eerst in een bloemenzaak in Amterdam werkte, waren droogbloemen erg gewild.

Lees meer...

Geplaatst op 29 mei 2020

Materiaalkeuze; niet zo maar eventjes…

De materialen die ik gebruik voor de opleidingen van After All en ook voor onlineBloemschikken kies ik niet zo maar. Ik doe al ruim 20 jaar inkopen voor al mijn cursussen en opleidingen, dus ik ken de materialen, hun prijzen en hun verkrijgbaarheid.

Lees meer...

Geplaatst op 15 mei 2020

Lineair Bloemwerk

In lijnen werken   Meer rust Lineair in de bloemsierkunst kan je vertalen naar 'in lijnen werken'. Door deze manier van werken komen bloemen en materialen vaak mooier tot hun recht en hou je meer rust in je bloemwerk. Bij klassiek bloemwerk (gemengd bloemwerk) worden bloemen en g...

Lees meer...

Geplaatst op 15 mei 2020

Biedermeier stijl

1820 tot 1850   Ronde vormen De Biedermeier stijl is een klassieke stijl, van ongeveer 1820 tot 1850. Deze stijl kwam toen vooral veel voor in meubels en mode. Denk aan de tafels met de ronde bollen bij de poten en de ronde hoepeljurken. Het bloemwerk is vooral te herkennen aan zijn half...

Lees meer...

Geplaatst op 15 mei 2020

The making of onlineBloemschikken

Zoals je op deze website kunt lezen hebben we onlineBloemschikken in drie duidelijk te onderscheiden niveau's opgesplitst. Je zou denken dat we begonnen zijn met Niveau-1, daarna Niveau-2 hebben toegevoegd en tenslotte Niveau-3 als een soort extra bonus.Mis!

Lees meer...

Geplaatst op 15 mei 2020