Afbeeldingen

BG-004 | Bloementaart in oasis - met Polygonum
BG-004 | Bloementaart in oasis - met Polygonum
BG-004 | Bloementaart in oasis - met Polygonum

Reacties

1e project

Laila Marinus
dinsdag 05 juli 2022 | 14:33u

Laila Marinus
dinsdag 05 juli 2022 | 18:13u

Bloementaart

Hoi Laila,

Dank je wel voor je foto's. Leuk dat je lekker aan de slag gaat. Je taart is erg leuk geworden. Leuke kleuren zo voor de zomer. Eén tipje...probeer vier om het midden te vermijden. Zo lijkt het sneller vierkant dan rond. Veel plezier met je volgende les.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 08 juli 2022 | 15:51u

Laila Marinus
dinsdag 05 juli 2022 | 16:36u

Bloementaart - les 1

Beste Nicolle, 

Hierbij mijn foto's van de bloementaart - les 1. Als rand heb ik een soort parelmoer stroken gebruikt. Graag zie ik uw tips tegemoet. 

Ik vond het een leuke opdracht en ga deze zeker in de herfst nog een keer herhalen. 

Met vriendelijke groeten, 

Karin


Karin Scheerhoorn- de Vos
zaterdag 11 juni 2022 | 17:52u

Bloementaart

Hoi Karin,

Dank je wel voor je foto's. Leuk dat je ermee aan de slag bent gegaan. Het is een leuke taart geworden. Probeer volgende keer alleen 4 rozen om het midden te vermijden, zo lijkt hij snel vierkant. Drie, vijf of zes om het midden is geen probleem. Ik ben benieuwd of je tot de herfst kan wachten voor dat je de volgende maakt. Ze zijn zo leuk om te maken.

Groetjes, Nicolle 

Nicolle Boerma
woensdag 22 juni 2022 | 22:24u

Bloementaartje mei 2022

hierbij mijn foto's van het bloementaartje, les 1. Graag zie ik uw beoordeling tegemoet. Langs de rand boomschors gedaan, erin roosjes,fresia's, conifeer e.d.


Marjan Hamstra
zaterdag 28 mei 2022 | 12:34u

Bloemen Taart

Hoi Marian,

Dank je wel voor je foto's.  Wat een plaatje is het geworden. Leuke materialen heb je bij elkaar uitgezocht. Met de freesia erin zal hij ook nog wel lekker ruiken. Goed gedaan. Als je het net zo leuk vindt als ik, dan is dit vast niet je eerste en laatste taartje. Ook altijd leuk om cadeau te geven.

Groetjes, Nicolle 

Nicolle Boerma
dinsdag 31 mei 2022 | 12:11u

Bloemen taart

Hay ik kan helaas niet aan bambo komen  maarzo gaat het denk ik graag advies wat beter kan  groeten joan


Joana B.
donderdag 10 maart 2022 | 21:50u

Bloementaartje

Hoi Joana,

Dank je wel voor je foto. Leuk taartje geworden. Er zijn heel veel mogelijkheden om de zijkant te bedekken. Als je naar de andere huiswerk foto's kijkt kom je misschien ook nog wel op meer ideeën. Probeer volgende keer 4 bloemen van 1 soort om het midden te vermijden. Dan lijkt het sneller vierkant dan rond.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 27 maart 2022 | 13:54u

Indian Summer bloementaartje

Dag Nicole, Ik heb afgelopen weekend dit taartje gemaań∑t in (na)zomerse kleuren. Een plezier om aan de hand van jouw advies aan de slag te kunnen gaan. Zou je verbeterpunten hebben, hoor ik het graag! Groetjes uit Sittard, Iris


Iris
maandag 13 september 2021 | 19:13u

Indian Summer bloementaartje

Hoi Iris,

Dank je wel voor je foto's. Ik word er helemaal vrolijk van de kleurtjes.

Hij is ook mooi geworden. Ik heb 1 tipje...als je van bovenaf kijkt zie je dat je Asters twee rijen van drie vormen. Ik kan je aanraden om er één in het midden te doen en de andere vijf erom heen of drie om het midden en drie in de buitenste ring ertussen. Zo lijkt hij ronder en krijg je geen rechten lijnen.

Geniet ervan.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 23 september 2021 | 14:02u

Bloementaart

Hoi Nicolle, Wat is deze leuk om te maken, hier ben ik mijn buurvrouw blij mee gemaakt ondatnik bij haar wat bloemen uit de tuin mocht gebruiken. Graag hoor ik wat je er van vind. Mvg. Marion


Marion van der Wal
donderdag 03 juni 2021 | 16:09u

Bloementaart

Hoi Marion,

Daar heb je de buurvrouw vast heel blij mee gemaakt. Een vrolijke taart. Leuk met het hout rondom.

Zelf had ik graag die ene Gerbera mini iets meer naar het midden willen plaatsen, het lijkt alsof hij er een beetje buiten valt op de foto. Ze hebben een prachtige opvallende kleur en daardoor valt dat nog wat meer op, maar hij blijft prachtig.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 22 juni 2021 | 09:13u

Bovenaangezicht


Marion van der Wal
donderdag 03 juni 2021 | 16:10u

Merci-chocolade bloementaart

Hoi Nicolle, Misschien valt mijn Merci-chocolade bloementaart een beetje onder het hoofdstuk Huisvlijt en Jolijt... Leuk was het wel om deze taart te maken. De jarige was er blij mee. De bloemen wilde ik wit, hoogstens lichtroze omdat dit de kleuren waren, waarvan de jarige het meest hield. Helaas waren er niet zoveel witte bloemen te koop en ik wilde niet de taart volstoppen met alleen roos en Germini. Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag (voorheen Vlijtig liesje)
zaterdag 01 mei 2021 | 15:20u

Bloementaartje

Hoi Vlijtig Liesje,

Leuk om weer iets van je te horen. Ik kan mij voorstellen dat je iemand blij met je taartje hebt gemaakt. Welke vrouw wil dat nu niet...bloemen en chocolade. Ik heb dit idee al eerder langs zien komen en vindt het ook een erg leuk Moederdag cadeau.

Je hebt hem leuk gemaakt. Dank je wel voor het delen. Wie weet heb je weer andere geïnspireerd om aan de slag te gaan voor komende zondag.


Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 05 mei 2021 | 10:24u

Bloementaart

Hoi Nicolle, 

 

De bloementaart maken vind ik heel leuk om te doen, het steken van meerdere bloemen vind ik nog moeilijk. De theorie is nog iets anders dan de praktijk. Heel leuk om te maken.

Groetjes Joke  


Joke's bloemschikken
maandag 08 maart 2021 | 15:56u

Bloementaart

Hoi Joke,

Leuke taart! Je hebt het echt leuk gedaan met de bamboe rondom. Fijn dat je jouw foto's ook deelt zo inspireer jij ook weer andere. Met een taart kan je op zich niet zoveel fout doen, maar door verschillende materialen te gebruiken krijg je iedere keer weer een hele andere sfeer. Pas maar op hij werkt een beetje verslavend ;-). Zelf heb ik er ook altijd een oasis taart in huis, zo heb je altijd iets achter de hand voor een verjaardag of bedankje. In de winkels worden ze ook nog regelmatig gemaakt en verkocht.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 15 maart 2021 | 13:06u

Taart


woensdag 18 november 2020 | 14:10u

Taart

Hoi Nicole,

Wat een plaatje van een taart! Die mag rustig bij ons binnen staan hoor.

De Walnoten maken hem mooi en natuurlijk en warm.

Dank je wel voor je foto.

Groetjes
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 21 december 2020 | 14:57u

Bloementaartje

Beste Nicolle,

ik heb een bloementaartje gemaakt met van van alles en nog wat uit de tuin. Alleen de roosjes heb ik gekocht en wat platmos. 
Wat is het toch heerlijk om te werken met je handen. Lekker creatief te zijn. Ik hoop dat je te vreden bent met het resultaat. Dank je wel voor de uitgebreide video met zo veel info en uitleg er bij. Echt top


Mireille T
dinsdag 27 oktober 2020 | 00:23u

Bloementaartje

Hoi Mireille,

Dank je wel voor je foto en complimenten. Fijn dat je lekker aan de slag bent gegaan. Je taart is erg mooi en rustig geworden.

Hou er wel rekening mee dat het verslavend werkt ;-). Ik kan het ook niet laten om er regelmatig er nog eentje te maken. Zeker om cadeau te geven en ze zijn iedere keer weer mooi en anders. Blijf ze ook rustig met ons delen. Je inspireerd er vast ook weer andere mee.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 06 november 2020 | 12:27u

Bloementaart

Wat is het geweldig om zo'n leuk taartje te maken!! Je legt alles goed uit en is voor iedereen aan te raden!!


vrijdag 23 oktober 2020 | 14:47u

Nog eentje


vrijdag 23 oktober 2020 | 14:48u

Bloementaart

Hoi Yoil,

Ook bedankt voor deze foto. Van bovenaf is hij nog mooier.

Als je wilt kan je op onze nieuwe site ook meerdere foto's tegelijk plaatsen. Ik ben benieuwd of je nog meer gaat maken.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 23 oktober 2020 | 14:49u

Bloementaart

Hoi Yol,

Dank je wel voor je complimenten en je foto.

Geniet van je taart er zitten geen calorieën in!

Groetjes
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 23 oktober 2020 | 14:47u

Zomerse bloementaart

Hoi Nicolle, Vanmiddag met zoonlief bij de pluktuin geweest en wat bloemen mee genomen. Vind het toch altijd moeilijk om zelf combinaties te maken en dan ook nog netjes te verwerken met die niet rechte stengels, haha. Het waren veeeeeel stokjes en oasis van de action is inderdaad niet aan te raden!! De appeltjes ergens om de hoek gevonden, lijkt net of ze verkeerd om zitten maar de andere kant was nog vreemder. Wel weer veel van geleerd en weer lekker bezig geweest. Volgende week op vakantie en die week erop beginnen de lessen alweer. Fijne avond, gr Simone


Simone O
woensdag 29 juli 2020 | 21:54u

Zomerse bloementaart

Hoi Simone, Het is inderdaat een zomerse bloementaart. Wat is hij leuk en fris geworden. Die appeltjes komen mij erg bekent voor. Met die sierappeltjes hebben we als kind zijnde heel veel naar elkaar mee gegooid. Op de foto kan ik nog wel een beetje op de steekschuim kijken, je kan daar ook nog wat stokjes aan de binnenkant bijsteken, Dat geeft ook nog wel een leuk effect. Groetjes en tot volgende week,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 02 augustus 2020 | 10:57u

Super leuk om te maken met deze kaneelstokjes en s

Super leuk om te maken met deze kaneelstokjes en sinaasappel schijfjes een heerlijke geurende herfsttaart.


zondag 05 november 2017 | 09:32u

Heerlijk Erna, Hiermee inspireer je vast meer cur

Heerlijk Erna, Hiermee inspireer je vast meer cursisten om ermee aan de slag te gaan. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 15 november 2017 | 11:06u

Bloementaart 4

Bloementaart 4


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:47u

Bloementaart 4 Deze heb ik gemaakt van restjes en

Bloementaart 4 Deze heb ik gemaakt van restjes en daardoor wellicht anders verdeeld dan de bedoeling is. Zo kom ik op de volgende vraag: moet ik me bij het maken van bloementaarten houden aan een bepaalde verdeling/ aamtal van de bloemen? Groetjes Ireen


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:45u

Bloementaart 3 Ik ben benieuwd wat je van mijn taa

Bloementaart 3 Ik ben benieuwd wat je van mijn taarten vindt. Ik keer graag, dus op- of aanmerkingen zijn welkom.


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:40u

Ik bedoel ik leer graag.

Ik bedoel ik leer graag.

dinsdag 08 augustus 2017 | 22:50u

Bloementaart 3

Bloementaart 3


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:37u

Bloementaart 2 Erg leuk om te maken, een bloement

Bloementaart 2 Erg leuk om te maken, een bloementaart.


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:34u

Bloementaart 2

Bloementaart 2


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:30u

Bloementaart 1 Sorry, ik zie nu pas dat je Nicoll

Bloementaart 1 Sorry, ik zie nu pas dat je Nicolle schrijft i.p.v. Nicolle....


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:26u

Bloementaart 1

Bloementaart 1


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:29u

Bloementaart 1

Bloementaart 1


dinsdag 08 augustus 2017 | 19:16u

Hoi Nicolle, Wat is het genieten om aan de hand v

Hoi Nicolle, Wat is het genieten om aan de hand van je prettige en duidelijke video instructies te leren bloemschikken. Ik heb de gratis lessen gevolgd en ben daarna met plezier met het betaalde stuk begonnen. Ik begin met de lessen van de vakopleiding die ik, zoals je adviseert, op volgorde ga volgen. Ik zal fotos plaatsen van mijn bloementaarten. Groetjes Ireen

dinsdag 08 augustus 2017 | 19:13u

Welkom Ireen, Dank je wel voor je complimenten.

Welkom Ireen, Dank je wel voor je complimenten. Leuk dat je zo enthousiast aan de slag gaat. Ik vind vooral taart 1 en 2 erg mooi. Rustig aan de zijkant en interessant aan de boven kant. Die rust mis ik een beetje bij taart 3 en 4. De bloementaart heeft niet zoveel regels en er kan heeeel veel. Je bent vrij om te maken wat je wil en wat je mooi vindt. Wat ik wel vaak zie als iemand zijn vakopleiding heeft afgemaakt, dat ze de regeltjesgebruiken en er dan vanaf wijken en toch de rust bewaren. Je zal je ontwikkelen en groeien. De regels zijn er niet omdat het zo moet, maar om je te helpen. Ik wens je heel veel plezier met je lessen. Ik denk en hoop veel van je te zien. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 10 augustus 2017 | 16:10u

. . . en vanaf de zijkant.

...en vanaf de zijkant.


vrijdag 14 april 2017 | 19:33u

Hallo Nicolle, Vandaag mijn eerste taart gemaakt

Hallo Nicolle, Vandaag mijn eerste taart gemaakt voor Pasen Groetjes Sonja


vrijdag 14 april 2017 | 19:32u

Hoi Sonja, Mooie frisse taart is het geworden. Da

Hoi Sonja, Mooie frisse taart is het geworden. Daar heb je mooi van kunnen genieten met de Pasen.Wat zijn dat voor een groene vruchtjes? Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 20 april 2017 | 14:09u

Hier is mijn eerste creatie...

Hallo Nicolle, Hier is mijn eerste creatie. Super trots.

Catharina


donderdag 02 maart 2017 | 16:46u

Dank je we voor je foto....

Hoi Catharina,

Dank je we voor je foto. Je taart is erg mooi geworden. Wat heb je nou aan de zijkant gebruikt? Zijn dat halve wasknijpers?

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 07 maart 2017 | 09:14u

Ja, dat zijn halve wasknijpers...

Hallo Nicolle,

Ja, dat zijn halve wasknijpers. Bij gebrek aan iets anders, kwam ik op dit idee. Ik heb het elastiek wel laten zitten. De knijpers zetten uit door de natte oase en dan blijven ze mooi zitten onder het lint.

Groetjes,
Catharina

dinsdag 07 maart 2017 | 21:54u

Wat een leuk idee....

Hoi Catharina,

Wat een leuk idee. Hiermee ga je vast ook weer andere cursisten op creatieve ideeën brengen. Dank je wel.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 15 maart 2017 | 15:18u

Ook nog een foto van bovenaf...

Hallo Nicolle,

Ook nog een foto van bovenaf.

Catharina


donderdag 02 maart 2017 | 16:49u

Hallo Nicolle, Mijn eerste taartje. Beetje carna

Hallo Nicolle, Mijn eerste taartje. Beetje carnaval. Groetjes Raffaella


zaterdag 28 januari 2017 | 13:19u

Hoi Rafaella, Leuk! kunnen wij ook al vast een be

Hoi Rafaella, Leuk! kunnen wij ook al vast een beetje in de sfeer komen. Het is een mooie taart geworden. Goed idee om het gewoon met stokjes te doen. Ik zou alleen de gerberas in een driehoek om het midden gebruiken. Nu krijg je zon rechte streep door je ronde taart. Veel plezier met de andere lessen en natuurlijk alvast met de carnaval. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 31 januari 2017 | 14:39u

Leuke eerste les! Bij deze een foto van het result

Leuke eerste les! Bij deze een foto van het resultaat


woensdag 18 november 2015 | 13:16u

Heb er eentje gemaakt met andere materialen :-)

Heb er eentje gemaakt met andere materialen :-)


zondag 18 oktober 2015 | 21:41u

Dank je wel voor je foto. Ik vind hem erg mooi gew

Dank je wel voor je foto. Ik vind hem erg mooi geworden. Echt een leuk stuk voor het begin van de herfst. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 24 oktober 2015 | 12:12u

supermooi

supermooi

dinsdag 21 april 2015 | 01:56u

Dank je wel Julia. Ga jij er ook eentje maken? De

Dank je wel Julia. Ga jij er ook eentje maken? De Polygonum is alweer verkrijgbaar. Je kan ook Aspidistra blad aan de buitenkant doen. Ook met voorjaarsmaterialen erg leuk om te maken. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 05 mei 2015 | 16:32u