Wachtwoord vergeten?

WACHTWOORD VERGETEN?

wachtwoord vergeten?

Met enige regelmaat zien we dat een gebruiker een nieuw wachtwoord voor onlineBloemschikken aanvraagt via de optie ‘wachtwoord vergeten’. Wellicht doet de gebruiker dat, omdat hij of zij ooit een behoorlijk cryptisch wachtwoord toegestuurd hebt gekregen en dat maar moeilijk kan onthouden. Nazoeken in het oorspronkelijke mailtje is ook niet altijd handig of eenvoudig. En elke keer wanneer een gebruiker een nieuw wachtwoord aanvraagt krijgt hij of zij weer zo’n cryptisch wachtwoord toegestuurd.

U kunt dat voor uzelf een beetje eenvoudiger maken. Wanneer u eenmaal bent ingelogd kijkt u rechts bovenin het scherm. Daar staat, naast uw gebruikersnaam, het woord ‘profiel’. Wanneer u daarop klikt gaat u naar uw profielpagina. Daar kunt u zelf een wachtwoord invullen dat u wat gemakkelijker kunt onthouden.

TIP: Maak het ook weer niet TE gemakkelijk!

Materiaalkeuze; niet zo maar eventjes…

MATERIAALKEUZE; NIET ZO MAAR EVENTJES…

Materialenlijst

Materialenlijst

De materialen die ik gebruik voor de opleidingen van After All en ook voor onlineBloemschikken kies ik niet zo maar. Ik doe al ruim 20 jaar inkopen voor al mijn cursussen en opleidingen, dus ik ken de materialen, hun prijzen en hun verkrijgbaarheid. Natuurlijk is het voor mij vrij simpel om bloemen en bladmaterialen te kopen. Ik kan eenvoudig naar de groothandel, waar doorgaans keus genoeg is. Het is dan niet moeilijk om aan de juiste materialen te komen.

Lees meer >>